falcon-logo

O nama

Iskustvo i Pouzdanost

Falcon doo je firma osnovana u Bijeljini 1996. godine koja sa statusom privatnog vlasništva za primarnu djelatnost ima promet elektroenergetske opreme na veliko.

Tokom godina, u skladu sa vizijom razvoja firme i uvažavanja potreba tržišta, prošireni su asortiman i djelatnost poslovanja, te je danas firma specijalizovana za uvoz, veleprodaju i maloprodaju širokog programa elektromaterijala i opreme za niski, srednji i visoki napon, rasvjete za domaćinstvo, industriju, kao i komunalne rasvjete.

Kod nas možete pronaći kompletnu ponuda iz oblasti energetike, kao i širok spektar pratećih programa koji su vezani za osnovni asortiman.

 

0
godina na tržištu
0 +
zadovoljnih kupaca
0 +
različitih proizvoda
0 +
zaposlenih

Poslujemo u skladu sa međunarodnim standardima

Da bismo obezbijedili dovoljnu garanciju kvaliteta vaših projekata, implementirali smo i održavamo sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO 9001:2010. Naša kompanija je sertifikovana 2010. godine i od tada radimo na tome da sistem kvaliteta bude još efikasniji.

Garantujemo kvalitet i implementaciju međunardno priznatih rješenja u industriji, građevinarstvu i stambeno-poslovnim objektima. To je dodatna garancija da smo orjentisani ka zadovoljenju potreba naših kupaca.

Svakom kupcu pristupamo individualno kako bismo zadovoljili pojedinačne zahtjeve i poštovali propisane standarde definisanog projekta. Posebnu pažnju posvećujemo poštovanju rokova i budžeta projekta.

Naš cilj je zadovoljan kupac

Naš glavni zadatak je da odgovorimo svim zahtjevima kupaca, a koji se odnose na proizvode koji su u skladu sa traženom tehničkom specifikacijom, isporučene u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni.

U poslovanju sa nama možete računati na stručne savjete, kao i tehničku podršku prilikom implementacije elektro-instalacijskih radova. Za sve specifične zahtjeve pri projektovanju, nabavci ili izvođenju, naše ljubazno osoblje sa svojim iskustvom stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Zajedno ćemo doći do najboljeg tehničkog rješenja.

Falcon doo

Zašto izabrati nas?

1. Veliki izbor i kvalitet proizvoda

Našu ponudu čini najraznovrsnija oprema iz oblasti elektroenergetike i elektromaterijala. Prepoznati smo na tržištu kao pouzdano preduzeće za snabdijevanje elektro proizvodima. Naši kupci su prepoznali da su kvalitet, pristupačne cijene i uvijek dostupne količine naše ključne prednosti.

2. Personalizovana usluga

Svakom kupcu pristupamo sa posebnom pažnjom kako bi zajednički projekat bio drugačiji i uspješan uz zadovoljavanje kako tehničkih, tako i ekonomskih kriterijuma.

3. Besplatno savjetovanje

Naš tim se konstantno razvija i napreduje u korak sa trendovima. U svakom trenutku otvoren je i dostupan za Vaše zahtjeve i pronalaženje adekvatnih rješenja koja će optimizovati procese i olakšati svakodnevnicu.

4. Poštovanje dogovora

Dugogodišnji kupci mogu potvrditi da je dogovor temelj na kojem gradimo naš odnos sa poslovnim saradnicima.

28+
godina iskustva